Industriële scheidingswanden

Industriële scheidingswanden: duurzame kwaliteit voor industrieel gebruik

Euromaas biedt hoogwaardige scheidingswanden voor industrieel gebruik. Wij leveren maatwerkoplossingen en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen volgens NEN EN ISO 14120:2015.

Duurzaam en voordelig: Euromaas scheidingswanden en gaaspanelen

Onze scheidingswanden staan niet alleen bekend om hun betaalbaarheid, maar ook om hun uitmuntende kwaliteit. Bij Euromaas produceren we diverse soorten scheidingswanden, waaronder plaatwanden en gaaswanden, geschikt voor verschillende stabiliteitsklassen. Ons assortiment omvat deuren en alle benodigde accessoires. We bedienen al jarenlang uiteenlopende klanten in de machinebouw, magazijninrichting, engineering en logistiek.

Veelzijdigheid van gaaspanelen

De mogelijkheden en toepassingen van Euromaas gaaspanelen zijn uitgebreid en omvatten onder andere machine-afscherming, waarbij gaaspanelen dienen als beschermende barrières rondom machines. Daarnaast worden ze gebruikt voor scheidingswanden in magazijnen en productiefaciliteiten, waarmee ruimtes efficiënt ingedeeld kunnen worden zonder het licht en de luchtcirculatie te beperken. Doorvalbeveiligingssystemen met gaaspanelen bieden een betrouwbare bescherming op hoogte, terwijl gaaslegborden worden ingezet voor geoptimaliseerde opslag van materialen in diverse industrieën.

Standaardassortiment en maatwerk scheidingswanden

In ons standaardassortiment bieden wij diverse gaaspanelen, Euroflex panelen, plaatpanelen, draaideuren, schuifdeuren, staanders en hoekverbindingen in verschillende maten en maaswijdtes. Naast deze standaardopties leveren wij ook maatwerk. Twijfelt u over de uitvoerbaarheid van een specifiek idee? Leg het gerust aan ons voor. Wij vinden altijd een passende oplossing die voldoet aan alle gestelde normeringen.

NEN EN ISO 14120:2015 gecertificeerd

Bij Euromaas hechten we veel waarde aan veiligheid. Onze scheidingswanden en toebehoren voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm NEN EN ISO 14120:2015. Deze normering is cruciaal voor fabrikanten van nieuwe machines en gebruikers van bestaande apparatuur die nieuwe veiligheidsoplossingen willen plaatsen.

Modulaire industriële scheidingswanden en gaaspanelen: eindeloze mogelijkheden

Euromaas is gespecialiseerd in maatwerk. Onze modulaire industriële scheidingswanden worden op maat gemaakt en bieden dankzij het modulaire karakter diverse mogelijkheden. Zo zijn deuren of wanden eenvoudig te verplaatsen in de toekomst. Ons ervaren montage team staat paraat voor installatie op uw locatie.

Voordelen van Euromaas scheidingswanden en gaaspanelen

  • Flexibel toepasbaar
  • Duurzame kwaliteit
  • Op maat gemaakt
  • Fraai afgewerkt
  • Zonder scherpe randen
  • Eenvoudige montage
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Nederlandse productie

Neem contact op voor meer informatie

Scheidingswand voor industrieel gebruik? Een maatwerkoplossing voor industriële afscheidingswanden? Wij denken graag met u mee. Neem contact op met onze adviseurs voor vrijblijvend advies of meer informatie. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Neem contact met ons op via +31 (24) 645 45 12.