Over Euromaas

Euromaas gaaspanelen: Toonaangevende partner in industriële oplossingen

Euromaas is specialist in gaaspanelen en industriële veiligheidsoplossingen. Ons bedrijf is opgericht in 1998 en heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner op het gebied van machine-afscherming, scheidingswanden, doorvalbeveiliging en legborden.

Wij hebben wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd door het creëren en produceren van veilige en efficiënte werkomgevingen voor diverse bedrijven. Met meer dan 25 jaar ervaring in de industrie zetten wij ons in voor het leveren van industriële oplossingen die voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

Onze missie

Bij Euromaas geloven we dat elke werkplek veilig en efficiënt moet zijn. Onze missie is om innovatieve oplossingen te bieden die de veiligheid en efficiëntie van werkomgevingen verbeteren. We begrijpen de unieke behoeften van verschillende industrieën en streven ernaar om oplossingen te bieden die aan de hoogste eisen en normen voldoen.

Pand Euromaas B.V. in Wijchen - Nederland

Ons bedrijf: Euromaas gaaspanelen, machine-afscherming, doorvalbeveiliging en scheidingswanden

Of het nu gaat om het beschermen van mensen die werken met machines, het creëren van veilige scheidingswanden, het implementeren van doorvalbeveiligingssystemen of het optimaliseren van opslag met legborden, Euromaas biedt op maat gemaakte gaasoplossingen die aan uw eisen en wensen voldoen.

Onze mensen

Ons team bestaat uit adviseurs, technische tekenaars, metaalbewerkers en monteurs. Wij bezitten met elkaar een schat aan ervaring in ontwerp, engineering, productie en service. We geloven in samenwerking en innovatie, en we streven ernaar om voortdurend te groeien en te verbeteren.

Omdat wij altijd streven naar hoge kwaliteit en service, zorgen we dat we regelmatig bijscholen en up to date blijven over trends in de industrie en markt. Zo blijven wij op lange termijn een betrouwbare partner voor onze klanten.

Duurzaamheid

Euromaas streeft niet alleen naar veilige en efficiënte werkomgevingen, maar ook naar duurzaamheid in al onze activiteiten. Wij erkennen de groeiende noodzaak om milieubewuste keuzes te maken en zetten ons daarom in voor het verduurzamen van onze productiemethoden, het gebruik van recyclebare materialen en het verminderen van onze CO2 voetafdruk. Door onze industriële oplossingen continu te blijven verbeteren met dit duurzaamheidsaspect voor ogen, bieden wij niet alleen innovatieve, maar ook verantwoorde oplossingen voor de industriële wereld van vandaag en morgen.

Neem contact op

We waarderen uw interesse in Euromaas gaaspanelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van de juiste oplossing.