Gaaslegborden en vakverdelers

Gaaslegborden en vakverdelers: handig en veelzijdig

Gaaslegborden en vakverdelers van Euromaas zijn beschikbaar in diverse soorten, belastinggradaties en prijsklassen. Ze zijn bijzonder geschikt voor kleine en grote goederen. Of het nu gaat om magazijnstellingen in koelhuizen, vrieshuizen of magazijnen met een temperatuur boven 0 °C, onze legborden en vakverdelers bieden een betrouwbare oplossing. Elk bord is nauwkeurig afgewerkt, gegarandeerd vrij van scherpe randen en kan zelfs dienen als doeltreffende doorvalbeveiliging. De open structuur bevordert veiligheid, ventilatie en licht. Daarnaast voldoet de optimale doorlaatbaarheid voor water aan alle eisen die de brandweer mogelijk stelt, bijvoorbeeld als u een sprinklerinstallatie heeft.

Euromaas is een competitieve, flexibele Nederlandse fabrikant. Wij leveren maatwerkproducten snel en tegen scherpe prijzen.

Gaaslegborden Euromaas B.V.

Voordelen van Euromaas gaaslegborden en vakverdelers

  • Lichtdoorlatend: Bevordert een heldere werkomgeving.
  • Waterdoorlatend: Voldoet aan de eisen van brandweer en sprinklerinstallatie.
  • Geen scherpe randen: Gegarandeerde veiligheid d.m.v. randdraadprincipe.
  • Geen vervorming: Behoudt de vorm, zelfs bij zware belasting.
  • Buigen niet door: Het frame biedt duurzaamheid en stabiliteit.
  • Diverse typen en uitvoeringen: Afgestemd op diverse toepassingen.
  • Onderhoudsvrij: Minimale inspanning voor een maximale levensduur.
  • Uitstekende service: Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

Specificaties en kleuren van onze legborden

Euromaas produceert draadlegborden en vakverdelers in elke gewenste Ral-kleur en maaswijdte. Verzinken is ook mogelijk. Voor directe levering hebben we de eenvoudige ‘waterval’ draadlegborden (880 mm x 1100 mm) met een belasting van 500 kg of 800 kg op voorraad. Andere afmetingen hebben een iets langere levertijd.

Levertijd opvragen?

Gaaslegborden en vakverdelers: optimaal ruimtegebruik

Gaaslegborden en vakverdelers zijn veelzijdige opslagoplossingen die in verschillende sectoren worden gebruikt om de beschikbare ruimte efficiënt te benutten. Deze borden bestaan uit gaaslegborden welke met behulp van vak verdelers meerde locaties creëert.

Gaaslegborden Euromaas B.V.

Maatwerk en duurzaamheid

Euromaas biedt maatwerkproducten die snel en kosteneffectief kunnen worden geleverd. De gaaslegborden zijn bestand tegen zware belasting zonder door te buigen of te vervormen. Dit zorgt voor een betrouwbare toepassing en het vergroot de veiligheid van uw medewerkers op de werkvloer. Uiteraard kunt u rekenen op uitstekende service en passend advies.

Meer informatie over gaas panelen en vakverdelers? Neem contact op

Ontdek zelf de voordelen van Euromaas gaasproducten en vakverdelers voor uw magazijn of pakhuis. Bel vandaag nog +31 (24) 645 45 12 voor een vrijblijvend advies. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het optimaliseren van uw opslagruimte.