Doorvalbeveiliging

Doorvalbeveiliging: optimale bescherming met Euromaas

Gedegen doorvalbeveiliging is essentieel in magazijnen en bij logistieke dienstverleners, waar veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan. Het voorkomen van ongelukken en materiële schade is cruciaal voor de continuïteit van de organisatie. Doorvalbeveiliging biedt veiligheid in omgevingen waar grote hoeveelheden goederen worden opgeslagen en verplaatst. Met name in magazijnen met automatische trucks is doorvalbeveiliging van onschatbare waarde omdat het risico’s minimaliseert die gepaard gaan met geautomatiseerde opslagsystemen.

Euromaas doorvalbeveiliging, geproduceerd in Wijchen

Onze doorvalbeveiliging is een slim en doordacht product dat geproduceerd wordt in onze eigen fabriek in Wijchen. Het is een veelvoorkomende keuze van magazijninrichters, logistieke dienstverleners en inkopers van gaasproducten. Wat onze doorvalbeveiliging erg populair maakt, is het vernuftige en tijdbesparende systeem dat we hebben ontwikkeld: de speciale rugwanden.

Doorvalbeveiliging Euromaas B.V.

Rugwanden voor extra veiligheid

Voor extra veiligheid bieden wij u speciale rugwanden. De gaaswanden en gaasmatten zijn van hoge kwaliteit staal en geschikt voor kleine, middelgrote en grote magazijnen met handmatig werkende of volautomatische opslag. Daarbij is het aanzicht van onze producten altijd fraai en zonder storende elementen. De rugwanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en prijsklassen.

Kenmerken en voordelen van Euromaas doorvalbeveiliging:

1. Flexibel toepasbaar: Onze doorvalbeveiligingswanden zijn geschikt voor magazijnen van verschillende formaten, of ze nu handmatig worden bediend of volledig geautomatiseerd zijn.

2. Onafhankelijk van liggerindeling: U hoeft zich geen zorgen te maken over de leggerindeling van uw magazijn. Onze doorvalbeveiliging past zich aan, ongeacht de configuratie.

3. Veiligheid: Veiligheid staat voorop. Onze gaaswanden en gaasmatten zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en beveiligen goederen tegen beschadigingen en bieden mensen een veilige werkomgeving.

4. Snelle montage: Tijd is kostbaar. Onze doorvalbeveiliging is eenvoudig en snel te monteren, waardoor uw magazijn snel en efficiënt kan worden beveiligd.

5. Zeer hoge kwaliteit: Wij compromitteren niet op kwaliteit. Onze doorvalbeveiliging voldoet aan hoge normen en is ontworpen om langdurige bescherming te bieden.

6. Lage tarieven: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Euromaas biedt betaalbare doorvalbeveiliging van topkwaliteit.

7. Diverse uitvoeringen: Onze doorvalbeveiligingswanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en prijsklassen.

Doorvalbeveiliging Euromaas B.V.

Maak een afspraak voor doorvalbeveiliging

Als u op zoek bent naar een passende oplossing voor de bescherming van uw medewerkers en goederen, maak dan nu een afspraak via +31 (24) 645 45 12. Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van advies over onze doorvalbeveiliging.